[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: ۱۹
تعداد شماره ها: ۳۸
تعداد مشاهده ی مقالات: ۳۴۳۰۰۱۳
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: ۹۱۶۷۲۰

مقالات دریافت شده: ۸۶۳
مقالات پذیرفته شده: ۳۶۰
مقالات رد شده: ۴۹۱
مقالات منتشر شده: ۳۵۷

نرخ پذیرش: ۴۱,۷۱
نرخ رد: ۵۶,۸۹

میانگین دریافت تا پذیرش: ۴۰۲ روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: ۵,۷ روز
میانگین پذیرش تا انتشار: ۵۱۰,۲ روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
۳۳ نتیجه برای موضوع مقاله:

فیروزه ریواز، محسن محمدزاده، مجید جعفری خالدی،
جلد ۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۶ )
چکیده

  برای پیشگویی بیزی یک مدل فضایی – زمانی گاوسی، پارامترهای نامعلوم مدل بعنوان متغییر متغییرهای تصادفی با توزیعهای پیشین معلوم در نظر گرفته می شود و با گسسته سازی فضای پارامتر، توزیعهای پیسین و پیشگوی بیزی تقریبی تعیین می شوند. در این مقاله با فرض پارامتری بودن توزیع های پیشین و اتخاذ رهیافت بیز تجری توزیع پیشین را برآورد نموده و با جایگذاری آن در توزیع پیشگوی بیزی، پیشگوی فضایی – زمانی بیز تجربی و واریانس پیشگویی محاسبه می شوند. سپس در یک مثال کاربردی نحوه محاسبه این پیشگو و واریانسی پیشگویی ارایه می شود. به علاوه بر اساس معیار اعتبارسنجی متقابل دقت این پیشگو مورد ارزیابی قرار می گیرد.


رسول قره آغاجی اصل، محمدرضا مشکانی، سقراط فقیه‌زاده، انوشیروان کاظم نژاد، غلامرضا بابایی، فرید زایری،
جلد ۱، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۸۶ )
چکیده

مدل‌بندی پاسخ‌های ترتیبی همبسته معمولاٌ پیچیده‌تر از پاسخ‌های پیوسته یا دوحالتی است. روش‌های موجود در برخی حالات، ویژه وقتی پاسخ دو یا چندمتغیره مورد بررسی به صورت نامتقارن باشد، چندان توسعه نیافته‌اند. پیش از این روش‌های مختلفی برای تحلیل پاسخ‌های ترتیبی و همبسته در کتب و مقالات پیشنهاد شده‌اند. در اینگونه مدل‌بندی‌ها اگر حجم نمونه کم باشد تحلیل کلاسیک کارایی ندارد و بهترین روش فایق آمدن به این مشکل تحلیل مدل با رهیافت بیزی است. در این مقاله روش مدل‌بندی متغیر پنهان با یک توزیع پایه دومتغیره نامتقارن بکار برده و با رهیافت بیزی تحلیل کرده‌ایم. با استفاده از پیشین‌های خاص و الگوریتم MCMC بهره گرفته و پارامترها را براورد نموده‌ایم. به عنوان کاربرد این مدل را به داده‌های مربوط به زوج متغیرهای رتبه‌ای از چشم‌های راست و چپ ۱۱۶ بیمار رتینوپاتی دیابتی برحسب تعدادی متغیر مستقل برازانده‌ایم

میترا رحیم زاده، ابراهیم حاجی زاده، فرزاد اسکندری، سلیمان خیری،
جلد ۲، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۷ )
چکیده

در تحلیل داده های بقا، هنگامی که نسبتی از افراد شفایافته هستند و زمان های رخداد پیشامد با یکدیگر همبسته می باشند، از مدل شکنندگی شفایافتگی استفاده می شود. در این مقاله هدف تحلیل دو نوع شکنندگی همبسته از دیدگاه بیزی در مدل شفایافتگی ناآمیخته برای مجزا کردن اثرات تصادفی اختصاصی و مشترک موجود بین آزمودنی ها می باشد، این مدل ها عبارتند از: (۱) مدل شکنندگی همبسته شفایافتگی (۲) مدل شکنندگی همبسته شفایافتگی با زمان پیشرفت. در این مدل ها تابع درستنمایی را براساس تابع نمایی تکه ای فرمول بندی نموده و پارامترهای آنها را با رهیافت بیز سلسله مراتبی برآورد می کنیم. از آنجایی که توزیع های پسینی دارای فرم بسته نمی باشند، برآورد مشخصات توزیع های پسینی با بکارگیری روش های مونت کارلوی زنجیر مارکوفی به دست می آیند. برای مقایسه مدل شکنندگی همبسته کاکس را بکار می بریم. براساس معیار اطلاع کیبش مدل های شکنندگی همبسته شفا یافتگی به مدل شکنندگی همبسته کاکس برتری دارند. در انتها داده های پیوند قرینه دو طرفه مورد تحلیل قرار می گیرد.


حسین نراقی، علی ایرانمنش،
جلد ۲، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۷ )
چکیده

در این مقاله، ابتدا تعریف جابجا شدن دو زیرگروه فازی یک گروه بیان شده، سپس احتمال جابجا شدن دو زیر گروه فازی متمایز گروه Zpn که تکیه گاهشان دقیقا Zpm است به دست آورده شده است.


شهره جلایی، سقراط فقیه‌زاده، فرزاد اسکندری، طوبی غضنفری،
جلد ۲، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۷ )
چکیده

در تحقیقات پزشکی به دلایل زیادی از جمله زمان‌بر، پرهزینه بودن یا قابل دسترسی نبودن پاسخ‌های بالینی، در بعضی مواقع نمی‌توان آثار یک مداخله را مستقیما روی متغیرهای نهایی بالینی اندازه‌گیری نمود. در این مواقع آثار مداخله بر متغیرهای جانشین اندازه‌گیری می‌شود. مطالعات آماری اعتبارسنجی جانشین‌ها توسط پرنتایش (۱۹۸۹) با ارائه اولین ملاک اعتبار سنجی آغاز شد. تاکنون ملاک‌های متعددی با هدف پوشش انواع متغیرها و حالات مختلف ارائه شده است. آلونس و همکارانش (۲۰۰۶) ملاک کلی عامل تقلیل درستنمایی (LRF) را برای ارزیابی اعتبار زیست نشانگان‌های جانشین در سطح فردی ارائه کرده‌اند که می‌تواند در انواع متغیرها به کار گرفته شود. هدف از این مطالعه معرفی ملاک عامل تقلیل درستنمایی با استفاده از رهیافت بیزی (LRFB) برای ارزیابی اعتبار زیست نشانگان‌های جانشین در سطح فردی بر مبنای ملاک پرنتایس است. در تحقیق حاضر همچنین ارتباط ملاک به دست آمده به صورت بزرگ نمونه‌ای با فرم فراوانی‌گرای آن که توسط آلونس و همکاران (۲۰۰۶) معرفی شده است، مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه به حالت خاص توزیع دو جمله‌ای در حالت کوچک نمونه‌ای اشاره شده و در نهایت هر دو ملاک روی یک سری داده‌ها ایمنی‌شناسی برای بررسی اعتبار جانشینی شاخص‌های ایمنی در بیماران با عارضه پوستی در مواجه با گاز شیمیایی خردل ارزیابی شده است

آمنه خردمندی، ناهید سنجری فارسی پور،
جلد ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۸ )
چکیده

  توزیع چوله t - نرمال که توسط گامز و همکاران (۲۰۰۷) معرفی شده است، دارای دم­های کلفت­تر و ضرایب چولگی و کشیدگی با برد وسیع­تر نسبت به توزیع چوله نرمال آزالینی (۱۹۸۵) است. برخی از ویژگی­های این توزیع توسط گامز و همکاران (۲۰۰۷) و لاین و همکاران (۲۰۰۹) مطرح گردیده است. در این مقاله ویژگی­های دیگری از توزیع چوله t - نرمال مورد بررسی قرار گرفته و چهار روش برای شبیه­سازی از این توزیع ارائه شده است. سپس داده­های میزان آلودگی تالاب شادگان به فلز وانادیوم با استفاده از توزیع چوله t - نرمال مدل­بندی شده­اند.


بهزاد محمودیان، موسی گل علیزاده،
جلد ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۸ )
چکیده

مدل‌بندی پاسخ‌های کرانگین در حضور اثرات غیرخطی، زمانی، فضایی و متقابل می‌تواند با مدل آمیخته صورت پذیرد. به علاوه اسپلاین همواری در مدل آمیخته و رهیافت بیزی تواما چارچوب مناسبی را برای استنباط مقادیر کرانگین فراهم می‌کنند. در این مقاله به کارگیری اسپلاین همواری برای اثر غیرخطی متغیر تبیینی در قالب یک مدل آمیخته تعمیم‌یافته بیان و برای تحلیل مقادیر کرانگین به کار می‌رود. برای این منظور فرض می‌شود که پاسخ‌های کرانگینی مشروط بر تحقق‌هایی از متغیر تبیینی و اثر تصادفی مستقل و دارای توزیع مقدار کرانگین تعمیم‌یافته باشند، سپس پارامتر مکان توزیع به صورت تابع‌ای هموار از متغیر تبیینی با استفاده از تکنیک-های مونت کارلوی زنجیر مارکوفی در رهیافت بیزی برآورد می‌شود. در پایان مدل ارائه شده برای مدل‌بندی کرانگین داده‌های ازن به کار می‌رود.


مهدی اکبرزاده، حمید علوی مجد، یدالله محرابی، مریم السادات دانشپور، انور محمدی،
جلد ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۸۸ )
چکیده

  یکی از مسائل مهم در علم ژنتیک مکان­یابی یک ژن بخصوص به­ منظور رسم نقشه ژنتیکی و در نهایت تولید داروهای موثرتر برای درمان است. مکان­یابی ژن با تحلیل پیوستگی ژنتیکی انجام می­شود. یکی از روش­های آماری که در تحلیل پیوستگی ژنتیکی مورد استفاده قرار می­گیرد، روش رگرسیونی هیسمن الستون است که در سال ۱۹۷۲ مطرح شد، و از آن پس ایرادات و پیشنهادات بسیاری در جهت تکمیل، به آن وارد شد. در مقاله حاضر این روش رگرسیونی و به کارگیری در تحلیل پیوستگی ژنتیکی معرفی و سیر تکاملی آن در طی سال­های ۱۹۷۲ تا ۲۰۰۹ ارائه می­گردد. در نهایت نحوه کاربست این روش در یک مثال کاربردی نشان داده خواهد شد.


عاطفه فرخی، موسی گل علی زاده،
جلد ۴، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۹ )
چکیده

مدل های چند سطحی در علوم کاربردی شامل علوم اجتماعی، جامعه شناسی، پزشکی و اقتصاد برای تحلیل داده های همبسته مورد استفاده قرار می گیرند. روش های متفاوتی برای برآورد این مدل ها با متغیر پاسخ نرمال وجود دارند. در این مقاله برای به کارگیری روش بیزی از تعمیم الگوریتم مونت کارلوی زنجیر مارکوف استفاده می شود که قالبی ساده داشته و باعث حذف همبستگی بین نمونه های شبیه سازی برای پارامترهای ثابت وخطای منتسب به گروه ها می شود. چون بعد ماتریس کواریانس بردار خطای جدید افزایش می یابد، برای تسریع همگرایی این روش دو راهکار بر مبنای تجزیه چولسکی ماتریس کواریانس پیشنهاد می شود. سپس عملکرداین روش ها در مطالعه شبیه سازی و مثالی کاربردی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
بهروز کاوه ئی، سقراط فقیه زاده، فرزاد اسکندری، انوشیروان کاظم نژاد، طوبی غضنفری،
جلد ۴، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۸۹ )
چکیده

گاهی در تحقیقات پزشکی نمی‌توان اثر مداخله (دارو یا روش درمانی) را به دلیل هزینه زیاد، زمان زیاد، تهاجمی بودن روش‌های درمانی، در دسترس نبودن پاسخ‌های بالینی و... به صورت مستقیم اندازه‌گیری کرد. در این گونه موارد اثر مداخله بر متغیرهای جانشین اندازه‌گیری می‌شوند. مطالعات آماری زیادی برای اعتبار سنجی جانشین‌ها و معرفی ملاکی برای آزمون انجام شده است. اولین ملاک بر مبنای آزمون فرض بنا نهاده شد. در طی زمان ملاک‌های دیگری معرفی شدند. سپس با استفاده از روش فراوانی‌گرا عامل فروکاهی درستنمایی معرفی گردید. پس از آن ملاک عامل فروکاهی درستنمایی بیزی معرفی شد. در این مقاله عامل فروکاهی درستنمایی بیزی برای داده‌های وابسته به زمان معرفی می‌شود. بیماری تحت بررسی ناراحتی ریه در جانبازان شیمیایی است. روش درمانی جانشین نیز حجم هوای بازدمی تحت فشار در ثانیه اول در نظر گرفته شده است.

حمیدرضا رسولی،
جلد ۵، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۰ )
چکیده

در این مقاله انواع مدل های اتورگرسیو برای تحلیل داده های فضایی بیان شده و پارامترهای مدل ها با ماکسیمم کردن تابع درستنمایی نیمرخ با فرض آن که بین متغیرهای وابسته یا خطاهای مدل رابطه اتورگرسیو فضایی  برقرار باشد، برآورد شده است. سپس مدل های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و در انتها نحوه کاربست آنها در مثالی کاربردی نشان داده شده است


امل ساکی مالحی، ابراهیم حاجی زاده، کامبیز احمدی،
جلد ۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۱ )
چکیده

مدل‌های تحلیل بقا معمولا براساس فرض همگن بودن جامعه مورد مطالعه قرار می گیرند. این در حالی است که به دلیل اثرات تصادفی فردی غیرقابل مشاهده، چنین فرضی اغلب واقع گرایانه نیست. در واقع عدم در نظر گرفتن اثرات فردی در تحلیل بقا منجر به نتایج غیرواقعی می‌شود. لذا در این حالت مدل‌های آمیخته با اثرات تصادفی پیشنهاد می‌شوند که در تحلیل بقا به مدل‌های شکنندگی مشهور هستند. در این مقاله توزیع خانواده واریانس توانی به عنوان خانواده کلی و توزیع‌های گاما و وارون گاوسی به عنوان دو حالت خاص برای اثرات شکنندگی تصادفی معرفی و ارزیابی می‌شوند. سپس با استفاده از مدل‌های شکنندگی پارامتری خطرات متناسب با توزیع وایبل برای مخاطره پایه و توزیع گاما و وارون گاوسی برای اثرات شکنندگی، داده‌های مربوط به بقای مبتلایان به سرطان کولورکتال تحلیل شده‌اند


محمد غلامی فشارکی، انوشیروان کاظم نژاد، فرید زایری،
جلد ۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۱ )
چکیده

توزیع چوله نرمال، یکی از توزیع های مهم در تحلیل داده های غیرنرمال است. از آنجایی که تابع چگالی توزیع چوله نرمال حاوی تابع انتگرال است محاسبه تابع چگالی  این توزیع در رهیافت بیزی است در این مقاله با استفاده از تعریف شرطی توزیع چوله نرمال روشی برای برآورد بیزی پارامترهای این توزیع ارائه شده است. سپس در مطالعه ای شبیه سازی دقت این روش با روش معمولی مورد مقایسه قرار گرفته است


حمیدرضا فتوحی، موسی گل علیزاده،
جلد ۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۱ )
چکیده

یکی از هدف های تحلیل آماری شکل، علاوه بر دستیابی به برآوردی از میانگین، برآورد واریانس شکل است، که از طریق تحلیل مولفه های اصلی قابل حصول است. به دلیل محدودیت استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی برای مجموعه داده هایی از فضای اقلیدسی، این روش برای داده های آمار شکل که ماهیتا غیراقلیدسی هستند، قابل کاربرد نیست. در این حالت می توان از تحلیل ژئودزیک اصلی یا تقریب خطی آن به عنوان تعمیمی از تحلیل مولفه اصلی به فضای غیراقلیدسی استفاده نمود. از آنجا که اساس این روش مبتنی بر الگوریتم گرادیان نزول است، در این مقاله با آشکار ساختن چند ضعف عمده آن، الگوریتم جدیدی معرفی می شود که هم منجر به برآورد استوار میانگین شکل و هم حفظ ساختار هندسی شکل خواهد شد. سپس با ارائه جنبه های نظری روش تحلیل ژئودزیک اصلی، عملکرد آن در یک مطالعه شبیه سازی و یک مثال واقعی، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت


کبری قلی زاده، محسن محمدزاده، زهرا قیومی،
جلد ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۲ )
چکیده

در تحلیل بیزی مدل‌های رگرسیون جمعی ساختاری که قالبی انعطاف پذیر از مدل‌های آماری در زمینه‌های کاربردی دارند توزیع‌های پسینی فرم بسته‌ای ندارند و استفاده از الگوریتم‌های مونت کارلوی زنجیر مارکوفی به دلیل پیچیده بودن و تعداد زیاد پارامترهای این مدل زمان‌بر هستند. روش تقریب لاپلاس آشیانی جمع بسته می‌تواند با استفاده از تقریب‌های گاوسی و لاپلاس نیاز به شبیه‌سازی‌های سنگین را مرتفع سازد. در این مقاله نحوه لحاظ کردن همبستگی فضایی داده‌ها در مدل‌های رگرسیونی جمعی ساختاری و برآورد پارامترهای آن با تقریب لاپلاس آشیانی جمع‌بسته مورد مطالعه قرار می‌گیرند. سپس داده‌های جرم شهر تهران با این روش مدل‌بندی شده و در مطالعه‌ای شبیه‌سازی، دقت و سرعت محاسبه مدل‌های حاصل از تقریب لاپلاس آشیانی جمع بسته و الگوریتم‌های مونت کارلوی زنجیر مارکوفی مورد ارزیابی و مقایسه قرار می‌گیرند

محمد غلامی فشارکی، انوشیروان کاظم نژاد، فرید زایری،
جلد ۷، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۲ )
چکیده

مدل سازی داده های دوسطحی با فرض نرمال بودن مولفه تصادفی و خطا انجام می شود. عدم برقراری این فرض باعث استنباط غلط در مورد پارامترهای مدل می گردد. در این مقاله، استفاده از خانواده توزیع چوله نرمال که خانواده ای انعطاف پذیرتر از توزیع نرمال است مطرح می شود. سپس در یک مطالعه شبیه سازی نشان داده می شود عدم در نظر گرفتن چولگی مثبت (منفی) در مدل باعث بیش برآوردی (کم برآوردی) عرض از مبدا و کم برآوردی (بیش برآوردی) شیب مدل می گردد سپس با مدل به دست آمده رابطه نوبت کاری و کلسترول خون تعیین می شود


هاشم محمودنژاد، موسی گل علی زاده،
جلد ۷، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۲ )
چکیده

اگرچه خطای اندازه گیری در اکثر آزمایشات علمی وجود دارد اما معمولا برای ساده سازی مدل بندی وجود آن در مطالعات آماری نادیده گرفته می شود. در این مقاله، روش های مختلف برآورد پارامترهای مدل های چندسطحی در حضور خطای اندازه گیری مورد مطالعه قرار می گیرد. علاوه بر این، روشی جدید برای برآورد پارامترها در این حالت پیشنهاد می شود که در مقایسه با روش های مرسوم قبلی از دقت بالا و سرعت همگرایی قابل قبول تری برخوردار است. همچنین، به کمک مطالعه شبیه سازی و تحلیل داده های مربوط به هزینه و درآمد تعدادی از خانوارهای شهر تهران در سال ۱۳۸۷ عملکرد روش پیشنهادی با روش های مرسوم مورد ارزیابی و مقایسه قرار می گیرد


آناهیتا نودهی، موسی گل علی زاده،
جلد ۸، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۳ )
چکیده

مدل کسینوسی توزیع ون میسز دو متغیره، که تا حدودی رفتاری مشابه توزیع نرمال دومتغیره دارد، برای نمایش تغییرات احتمالاتی توام زوایای دوسطحی پیشنهاد شده است. از ویژگی های بارز این توزیع داشتن چگالی شرطی ون میسز یک متغیره است. اما توزیع حاشیه ای آن بسته به پارامترهای درگیر مسئله  صورت های متفاوتی به خود می گیرد و به طور کلی شکل بسته ای ندارد. این موضوع  استنباط آماری راجع به پارامترهای توزیع را با مشکلات خاصی همراه می کند. در مقاله حاضر توزیع مورد اشاره و ویژگی های آماری آن مطالعه و سپس نحوه نمونه گیری از آن با الگوریتم رد و پذیرش تشریح می شود. به دلیل محدودیت دوره ای بودن توام زوایای دوسطحی، مشکلات مربوط به انتخاب توزیع های کاندید مناسب مطرح و از ویژگی های چگالی شرطی آن برای رفع این معضل بهره گرفته می شود.

مهناز نبیل، موسی گل علی زاده،
جلد ۸، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

اخیرا به کارگیری ابزارهای آمار چندمتغیره برای تحلیل داده هایی که به صورت هندسی تصادفی هستند مورد اقبال محققین علوم کاربردی قرار گرفته است. آمارشکل به عنوان شاخه جدیدی از هندسه تصادفی شامل مجموعه ای از چنین داده هایی است. با این حال، چون چنین داده هایی ماهیت غیراقلیدسی دارند نحوه تطبیق ابزارهای مرسوم چندمتغیره برای تحلیل آماری مناسب آنها تا حدودی واضح نیست. در این مقاله نحوه خوشه بندی داده های آمارشکل مطالعه شده، سپس عملکرد آن با رویکرد مرسوم آمار چندمتغیره به این موضوع در قالب تحلیل مثال کاربردی مرتبط با استخوان فمور ران مورد مقایسه قرار می گیرد

سید مرتضی نجیبی، موسی گل‌علی‌زاده، محمدرضا فقیهی،
جلد ۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۴ )
چکیده

در این مقاله راه حل‌های احتمالاتی مسئله انطباق ساختار سوم پروتئین و تفاوت آن با الگوریتم‌های قطعی مطالعه و بررسی می‌شود. برای این منظور دو مدل احتمال بیزی معرفی و راه حلی در خصوص اضافه کردن اطلاعات توالی و نوع اسید آمینه (ساختار اول) به آن ارائه خواهد شد. همچنین نحوه برآورد پارامترهای انطباق به کمک الگوریتم مونت کارلوی زنجیر مارکف و نمونه‌گیری از توزیع پسین معرفی می‌شود. در نهایت نحوه کاربست این روش‌ها در انطباق پروتئین‌ها نشان داده شد و برآورد پارامترها در مدل‌های متفاوت برای یک مجموعه داده واقعی ارزیابی و مقایسه خواهد شد.


صفحه 1 از 2    
اولین
قبلی
۱
 

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4710