[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ثبت نام و اشتراک::
ارسال مقاله::
پایگاه‌های مرتبط::
برای داوران::
اخلاق در پژوهش::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations4817
h-index32
i10-index00
..
ثبت شده در

AWT IMAGE


..
نماد اعتماد الکترونیکی
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: ۱۹
تعداد شماره ها: ۳۸
تعداد مشاهده ی مقالات: ۳۴۳۰۰۱۳
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: ۹۱۶۷۲۰

مقالات دریافت شده: ۸۶۳
مقالات پذیرفته شده: ۳۶۰
مقالات رد شده: ۴۹۱
مقالات منتشر شده: ۳۵۷

نرخ پذیرش: ۴۱,۷۱
نرخ رد: ۵۶,۸۹

میانگین دریافت تا پذیرش: ۴۰۲ روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: ۵,۷ روز
میانگین پذیرش تا انتشار: ۵۱۰,۲ روز
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای تغییرنگار

نصراله ایران پناه،
جلد ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۸۸ )
چکیده

  در اغلب مطالعات محیطی، داده­ها بر حسب موقعیت­شان در ناحیه مورد مطالعه معمولا وابسته فضایی هستند. تعیین ساختار همبستگی فضایی و پیشگویی دو مساله مهم در تحلیل داده­های فضایی هستند. برای تحلیل این داده­ها، اغلب یک مدل تغییرنگار پارامتری به تغییرنگار تجربی داده­ها برازش داده می­شود و براساس آن پیشگویی صورت می­پذیرد. با توجه به اینکه شکل بسته­ای برای برآوردگر پارامترهای تغییرنگار وجود ندارد، معمولا این پارامترها به صورت عددی برآورد می­شوند. لاهیری (۲۰۰۳) روش بوت­استرپ بلوک متحرک را برای داده­های فضایی پیشنهاد نمود که در آن مشاهدات به بلوک­هایی متحرک تقسیم و بازنمونه­گیری از آنها صورت می­پذیرد. چون در این روش حضور مشاهدات مرزی در بلوک­های بازنمونه­گیری شده نسبت به سایر مشاهدات شانس انتخاب کمتری دارند، برآورد اندازه­های دقت اریب می­باشند. در این مقاله، علاوه بر مرور روش بوت­استرپ بلوک متحرک، روش بوت­استرپ بلوک مجزا برای برآورد اندازه­های دقت برآوردگر پارامترهای تغییرنگار و پیشگوی فضایی کریگینگ ارائه می­شود. سپس نحوه کاربست این روش در یک مثال کاربردی نشان داده می­شود.


ساره حدادی، جواد اطمینان،
جلد ۱۷، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۲ )
چکیده

مدل‌بندی و برآوردی کارا از تابع روند در برآورد تغییرنگار و پیش‌گویی داده‌های فضایی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله برای مدل‌بندی تابع روند از روش رگرسیون بردار پشتیبان استفاده شده است. سپس داده‌ها روندزدایی شده و برآورد تغییرنگار و پیش‌گویی انجام می‌شود. بر روی یک مجموعه داده واقعی، نتایج پیش‌گویی حاصل از روش پیشنهادی با روش پیش‌گویی اسپلاین و کریگیدن از طریق اعتبارسنجی متقابل مقایسه شده است. کمینه بودن ریشه دوم میانگین توان‌های دوم خطا  معیار انتخاب روش مناسب پیش‌گویی است. نتایج پیش‌گویی برای چند موقعیت با مقادیر معلوم که بنا به دلایلی از مجموعه داده‌ها کنار گذاشته شده‌اند و برای موقعیت‌های جدید به‌دست آمده‌اند. نتایج بیانگر دقت بالای پیش‌گویی با روش پیشنهادی  نسبت به کریگیدن و اسپلاین است.

امید کریمی، فاطمه حسینی،
جلد ۱۸، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۳ )
چکیده

مدل‌های رگرسیون فضایی برای تحلیل پاسخ‌های کمی فضایی براساس روابط خطی و غیرخطی با متغیرهای توضیحی به کار گرفته می‌شوند. معمولاً  همبستگی فضایی پاسخ‌ها با یک میدان تصادفی گاوسی بر اساس توزیع نرمال چند‌ متغیره مدل می‌شوند. اما در عمل با پاسخ‌های چوله‌ای مواجه می‌شویم که برای تحلیل آن‌ها از خانواده توزیع‌های چوله نرمال استفاده می‌شود. توزیع چوله نرمال بسته یکی از خانواده‌های گرده توزیع چوله‌ نرمال است که  خواص  مشابه‌ توزیع نرمال دارد.   در این مقاله تحلیل بیز سلسله مراتبی این مدل‌ها براساس یک زیر رده منعطف از توزیع‌ چوله نرمال بسته ارائه می‌گردد.  به دلیل زمان‌بر بودن محاسبات  روش‌های مونت کارلویی در تحلیل بیز سلسله مراتبی از  رهیافت بیز مقداری برای تقریب توزیع پسین استفاده می‌شود. سپس مدل پیشنهادی روی داده‌های  واقعی زمین لرزه‌ای کشور ایران پیاده‌سازی و مورد تحلیل قرار می‌گیرد

صفحه 1 از 1     

مجله علوم آماری – نشریه علمی پژوهشی انجمن آمار ایران Journal of Statistical Sciences

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4710